Verkondiger

ROVELLO B.V. PROCLAIMER

ROVELLO B.V.
[Website: WWW.BYNATIC.COM](WWW.BYNATIC.COM)
de Vriesrobbeweg 24 | info@rovelloshop.com 4206AL Gorinchem | KVK 76165205


1. DISCLAIMER VOOR

Rovello B.V. (Kamer van Koophandel: 76165205) verleent u hierbij toegang tot: www.bynatic.com ("de Website") en nodigt u uit gebruik te maken van de door ons aangeboden informatie en diensten.

Veranderingen

Rovello mag op ieder moment de inhoud van deze website aanpassen of onderdelen verwijderen. Wij zullen u als bezoeker hier niet altijd specifiek van op de hoogte stellen.2. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Rovello werkt er hard aan om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u onjuistheden tegenkomen, laat het ons dan weten via info@rovelloshop.com.

Rovello is verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwaliteit van de producten die op bynatic.com worden verkocht. Mocht een product niet aan de verwachtingen voldoen, bijvoorbeeld door snelle slijtage, defecten etc., neem dan contact met ons op via info@rovelloshop.com. Na beoordeling van het product zal Rovello beslissen of het artikel wordt gerepareerd, vervangen of dat de bestelling wordt geannuleerd. Deze garantie heeft geen invloed op de wettelijke rechten van de consument.3. AUTEURSRECHT

De rechten behoren toe aan Rovello.

Alle intellectuele eigendomsrechten op de materialen op de Website behoren toe aan Rovello. Het gebruik van een werk van Rovello is toegestaan, maar alleen onder de volgende voorwaarde:

Toestemming

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan ​​met uitdrukkelijke toestemming van Rovello.

Dit geldt niet voor dwingende wettelijke bepalingen zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende manier te citeren, inclusief bronvermelding.


4. ANDERE

Veranderingen

Deze disclaimer kan wijzigen en Rovello zal indien mogelijk een aankondiging op de website doen.

Vragen

Rovello staat altijd open voor al uw vragen. Heeft u een algemene vraag of een vraag over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via: info@bynatic.com.