Over ons

OVER ONS

Een blessure hebben is erg vervelend, vooral omdat blessures vaak terugkomen. Hierdoor kan een blessure zeer permanent aanvoelen en niet alleen fysieke maar ook psychologische problemen veroorzaken.

De letterlijke beperking van de bewegingsvrijheid geeft mensen vaak een verstikkend gevoel. In veel gevallen denken mensen dit probleem snel op te kunnen lossen door een brace te kopen en te hopen dat het beter gaat. Dit leidt niet alleen tot teleurstelling, maar verergert het probleem ook.

Er is geen ‘snelle oplossing’; herstel is iets waar je naartoe moet werken. Met Bynatic geven we mensen concrete handvatten om te werken aan een goed en duurzaam herstel, waardoor ze hun bewegingsvrijheid terugkrijgen.Onze kernwaarden


Betrouwbaar
Het hebben van een betrouwbaar merk is in onze ogen essentieel voor een vlot herstel. Het is belangrijk om te weten dat de informatie waartoe u toegang heeft ook betrouwbaar is. Daarom werken wij nauw samen met geregistreerde fysiotherapeuten en specialisten om u van passend advies te voorzien. We zorgen er ook voor dat onze producten grondig worden getest en voldoen aan de regelgeving voor medische hulpmiddelen.

Innovatief
We maken gebruik van de ervaring en kennis van onze partners en de feedback van onze klanten om ervoor te zorgen dat onze producten innovatief zijn. Of het nu gaat om het ontwerpen van een compleet nieuw product of het vinden van nieuwe manieren om u thuis te ondersteunen, wij zullen er altijd naar streven om te blijven innoveren.

Klantgericht
De klant staat bij ons centraal. Het is onze taak om de klant een kwaliteitsproduct aan te bieden en constante ondersteuning te bieden tijdens het herstelproces. Deze ondersteuning omvat zowel materiële elementen (in de vorm van een goed product) als immateriële elementen (in de vorm van oefeningen, instructievideo’s, blogs en meer).